Case Study

A classy office headquarters

Nathalie van Noordenne interior & exterior design

Van Noordenne Group  - Van Noordenne Groep Jaro van Meerten TAOL 01 51

Konum

Van Noordenne Groep, Hardinxveld-Giessendam, The Netherlands

Malzeme

Sensa

Renk

Orinoco

Quantity

100 m2

Architecture / Design

Nathalie van Noordenne interior & exterior design

Uygulama

Reception desk, fireplace, walls

End date

2020

Kalınlık

2 cm

A lobby that looks like one from a luxury hotel

A first glance at the entrance and reception of the renovated headquarters of the glass distributor Van Noordenne in the Netherlands would not suggest that this is an office complex. It feels more like a luxury hotel, with its elegant design, sophisticated materials and precious interior design. For this new headquarters of Europe’s largest glass wholesaler, the firm has commissioned the interior designer Nathalie van Noordenne, who has put all of her passion and creativity at the service of this mega-project for this family company whose origins date back to 1938.

It was in the 1930s that Jan van Noordenne founded this family business. From a local company, it grew into an international wholesale business specialising in glass. Today, in its new headquarters, every effort has been made to create a warm and welcoming atmosphere in the company’s offices and restaurant.

Van Noordenne Group  - Van Noordenne Groep Jaro van Meerten TAOL 05 53

Exotic beauty at the reception desk

The reception desk is the crown jewel of the lobby. The designer chose Sensa Orinoco to add a warm and stylish touch to this area. The rich, earthy tones of this colour, inspired by wild granite, along with its white, golden and copper veining, bring glimpses of beauty to this space.

A restaurant to match

The company’s restaurant, where Sensa Orinoco has also been used in large 2 cm thick slabs, has been conceived following the same design concept. The centrepiece of this area is the large Sensa Orinoco fireplace – an explosion of beauty when lit and a piece of sculpture when unlit. Furthermore, part of the wall has been clad with the same material. Certainly a high standard for a restaurant where customers, guests and staff can relax and enjoy an exclusive atmosphere.

Van Noordenne Group  - Van Noordenne Groep Jaro van Meerten TAOL 13 55

Projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?

Tavsiye için uzmanlarımızla iletişime geçin

Projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?

Tavsiye için uzmanlarımızla iletişime geçin

Cosentino’s materials used in this project

İlgili Örnek Uygulamalar

Van Noordenne Group  - 1 Salboy 3Z7A7570 31

Salboy Manchester

Van Noordenne Group  - Benavi 00 1021 2 33

Grill Bar

Van Noordenne Group  - STUDIO JEAN PHILIPPE NUEL HELIANTHAL THALAZUR CREDIT GILLES TRILLARD TRI21 057549 35

Hôtel Hélianthal Thalazur

Van Noordenne Group  - Cosentino Girona Jaume1 20 37

Edificio TQ

Van Noordenne Group  - Sin titulo 3 39

The New Bauhaus

Van Noordenne Group  - 20211112 172128 9861 41

Melia Hotel Milan

Van Noordenne Group  - Costentino Continental Towers 51 43

Continental Towers

Van Noordenne Group  - RSY 38M EXP EMOCEAN Sundeck 02 45

Emocean by Rosetti Super Yacht

Van Noordenne Group  - Van Noordenne Groep Jaro van Meerten TAOL 01 47

Van Noordenne Group

Van Noordenne Group  - 01 05 Interiores Pabellon 0002 49

Finca Madre Vieja

Van Noordenne Group  -  57

Dekton'un dış cephelerde kullanım alanları hakkında bilgi almak ister misiniz?

Van Noordenne Group  - arrow right circulo@3x 1 59

Bize ulaşın!

Ücretsiz bir numune veya destek almak isterseniz, lütfen formu doldurun.