Arvo Part Center
Nieto Sobejano Arquitectos
Laulasmaa, Estonia
A superposition of layers in between which silence and voids pass through, as in architecture and nature.

The Spanish firm Nieto Sobejano Arquitectos  won first prize in the Arvo Pärt Centre Foundation’s competition for a new cultural center. The privileged location of the project transports us to a world full of strong strimuli like light, filtered through the thin pine trees of a forest, or the dense arbitrary fabrics that only time can achieve. These spaces are transferred inward, where, through a path that crosses courtyards and versatile halls, a series of concentric rings brings us to the heart of the complex. The objective is to create spaces that one can use as much to read a book in silence as to hold multitudinary events in an improvised function hall.

Arvo Part Center  - 5 03 30
© Courtesy of Nieto Sobejano Arquitectos
Arvo Part Center  - 5 02 32
© Courtesy of Nieto Sobejano Arquitectos

Neem contact met ons op!

Als u een gratis staal of op maat gemaakt advies wilt ontvangen, vul dan het formulier in.