Professionele keukens  - dummy 31

Professionele werkbladen

De eigenschappen en compositie van Dekton® lenen een nieuwe dimensie aan professionele keukens. De geweldige mechanische weerbaarheid, het grote formaat en de bestendigheid tegen schuren en hoge temperaturen resulteren in prachtige werkbladen, perfect voor de meest veeleisende chef-koks.

Professionele keukens  - CO 2 SIMPLYCITY EXILIS AMB Copy 2 32

Werkbladen, aanrechten en bekleding

Technische eigenschappen van Dekton® in dienst van professionele keukens. Dekton® biedt unieke eigenschappen op design- en functioneel niveau door de fysiek-mechanische bestendigheid, hygiëne, hittebestendigheid en bestendigheid tegen kou zonder mechanische of esthetische veranderingen te ondergaan, hoge vlek- en krasbestendigheid, en het grote formaat. Eindeloze toepassingsmogelijkheden: werkbladen en aanrechten, wandbekleding, enz.

Download handleiding

Professionele keukens  - silestone 34

Buffet

Dekton® is de optimale oplossing voor buffetten, een complexe industriële productie-unit die verschillende gebieden van koud en heet kan weerstaan, voor dagelijks en intensief gebruik.

Download handleiding

Professionele keukens  - img fondo 1 36
Dekton Slim 4mm

Keukenbekleding met Dekton® Slim 4 mm

De meest fantastische component in een designkeuken. Design in Dekton® Slim monolithische keukens. Het ultradunne oppervlak is ideaal voor het bekleden van keukenwanden en kasten, wat resulteert in een harmonieuze combinatie met werkbladen van verschillende diktes. Kras- en vlekbestendig en brandwerend. Eindeloze mogelijkheden.

Het ultradunne Dekton® Slim (4 mm), is ideaal voor het bekleden van keukenwanden en kasten, wat resulteert in een harmonieuze combinatie met werkbladen van verschillende diktes. Kras- en vlekbestendig en brandwerend. Eindeloze mogelijkheden.

Meer informatie over Dekton® Slim