Buitenvloeren  - dummy 31

Dekton®: Hoogwaardige vloeren voor buitenshuis

Dekton® bevat geen organische componenten en is zelfs in extreme omstandigheden onveranderlijk. Door de duurzaamheid en veelzijdigheid in formaat is het perfect voor buitenvloeren.

Buitenvloeren  - flooring large format 32

Groot formaat, minimale voegen

Door het grote formaat van 3.240 mm x 1.440 mm wordt het aantal voegen verminderd. Op dezelfde manier wordt door de lage lineaire uitzetting van Dekton® de afmeting van de voegen verminderd tot het minimum.

Door de kenmerkende gladheid van het materiaal wordt een onafgebroken, uniform vlak gecreëerd, wat ruimtes binnenshuis lijkt te verlengen

Dekton

Thermische lineaire uitzetting

UNE EN ISO 10545-8

Uitzetting tussen 30–100º

ºC-1

6.5 10 - 6

Vochtuitzetting

UNE EN ISO 10545-10

Maximale uitzetting

mm/m

0.1

Gemiddelde uitzetting

mm/m

0.0

Dekton

DIlatación térmica lineal

UNE EN ISO 10545-3

Dilatación entre 30º-100º

0%

Expansión máxima

0.1%

Expansión media

0.2%

Buitenvloeren  - dekton danae 34

Volledige bestendigheid tegen extreme weersomstandigheden

Dekton® wordt niet aangetast door de externe omgeving, zelfs in extreme omstandigheden; dat komt gedeeltelijk doordat de samenstelling geen organische componenten bevat.

Het is UV-bestendig en onaangetast door de jaren.

Plotselinge temperatuurschommelingen zijn geen probleem, aangezien het bestendig is tegen een thermische schok.

Dankzij de hoge kwaliteit is het ultracompacte materiaal en omdat de poreusheid vrijwel nihil is krijgt ijs er geen grip op, zelfs niet bij extreme weersomstandigheden.

Dekton

Bestand tegen thermische schokken

UNE EN IDO 10545-9

Goedgekeurd/geen schade

Vorstbestendig

UNE EN IDO 10545-10

Goedgekeurd/geen schade

[wptb id="145" not found ]
Buitenvloeren  - Group 36

Mogelijkheid tot ongelimiteerd zaagwerk

Dekton® kan aan de configuratie van de vloer worden aangepast omdat het op maat kan worden gezaagd; het biedt eindeloos veel mogelijkheden en vormen. Hierdoor kunnen we precieze elementen creëren voor de meest complexe gebieden.

The tables are designed to be presented in a format where the material stands out because of its size, or in smaller dimensions where the material stands out on account of its quality in detail or texture.

Dankzij de veelzijdigheid van Dekton® is het mogelijk om een `alles-in-één’-product te maken, waarbij het materiaal voor binnenbekleding wordt gebruikt, meubels, plinten, en voor de vloeren, waardoor het hele project continuïteit uitstraalt.

Buitenvloeren  - resistense 38

Bestand tegen het belopen door grote groepen mensen

Veel loopverkeer betekent intensief gebruik van het materiaal: indien het materiaal de juiste eigenschappen tegen slijtage bezit, presteert het beter op dit gebied.

Een goed voorbeeld hiervan is de vergelijking tussen verschillende gebieden in een luchthaven, waar gebruik van Dekton® ervoor kan zorgen dat delen die het meest intensief worden belopen dezelfde tint en uniformiteit hebben als de delen die minder worden belopen.

Projecten bekijken