Onze merken  - dummy 31

Cosentino: Vooraanstaande merken in architectuur en design

Bij Cosentino richten wij ons op de behoeften van architectuur- en designprofessionals. Van natuursteen tot ultracompacte oppervlakken; de Cosentino product portfolio is je bondgenoot in de creatie van werkbladen, wand- en meubelbekleding, gevels en tegels, met garanties tot 25 jaar.

Cosentino_Marca-Silestone_Logo Copy 2
Onze merken  - marca silestone 32
Onze merken  - logo silestone new 34

Silestone® staat voor schoonheid en elegantie en is beschikbaar in een grote reeks kleuren

Silestone® is ons meest vooraanstaande merk. Het is een product dat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts bestaat, en biedt schoonheid én superieure duurzaamheid. Daarom is het ideaal voor gebruik voor binnentoepassingen zoals werkbladen, wandbekleding, spoelbakken, douchebakken en vloeren.

Silestone® komt in meer dan 90 kleuren en 2 plaatafmetingen (306 x 140 cm en 325 x 159 cm). Het is bestand tegen vloeistoffen en krassen en is behandeld met een speciale oppervlaktebehandeling met N-BOOST technologie, die de reiniging en het onderhoud vereenvoudigt en glans intensiveert.

Onze merken  - DEKTON 36

Dekton® staat voor duurzaamheid en bestendigheid voor alle toepassingen

Dekton® is het ideale ultracompacte materiaal voor de bekleding van allerlei oppervlakken, het resultaat van de constante innovatie van het bedrijf. Het wordt geproduceerd door een exclusief sinteringsproces: elementen zoals porselein, glas en kwarts worden gecombineerd en creëren een zeer bestendig en vrijwel niet-poreus materiaal.

Door de duurzaamheid, kras-, vlek- en uv-bestendigheid en bestendigheid tegen thermische schokken is het een ongeëvenaard product voor zowel het interieur als het exterieur. Het is beschikbaar in meer dan 50 kleuren en in grote platen tot 3.200 x 1.440 mm met diktes van 4 mm tot 30 mm.

Cosentino_Marca-Dekton_Logo Copy 2
Onze merken  - gunni trentino flagship in madrid scaled 38

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Cosentino_Marca-Sensa_Logo Copy 2
Onze merken  - marca sensa 40
Onze merken  - SENSA 42

Sensa is vlekbestendig natuursteen

Het bevat een exotische selectie van natuursteen uit Brazilië en India, veroorzaakt door natuurlijke sedimentatie gedurende duizenden jaren. In tegenstelling tot traditionele natuursteen bevat Sensa een exclusieve vlekwerende bescherming die voorkomt dat vloeistoffen het oppervlak binnendringen, waardoor het perfect geschikt is voor gebruik in keukens en badkamers.

Met een minimumafmeting van 2,5 x 1,5 cm is dit materiaal bestand tegen krassen en thermische schokken, eenvoudig te reinigen en gecertificeerd voor voedselcontact, waardoor het geschikt is als keukenwerkblad.

Onze merken  - SCALEA 44

Natuursteen is uniek en onvervangbaar

Natural Stone by Cosentino omvat een breed natuursteenassortiment: marmers, granieten, leisteen en travertijn. Ze zijn hitte- en uv-bestendig, waardoor ze kleurvast en zeer duurzaam zijn. Er zitten meer dan 200 kleuren in ons natuursteenassortiment, welke veel toegepast worden in badkamers, ruimtes met veel verkeer en gevels.

Onze merken  - marca natural stone 46