Interior Cladding  - dummy 31

Interieurbekleding, design en kwaliteit

Het eerste stadium van Dekton®-design is de kwaliteit van de print. De designs worden geïnspireerd door de meest begeerde natuurlijke materialen of grensverleggende trends, met de ongeëvenaarde eigenschappen van Dekton®. Het materiaal kan worden gewaardeerd op afstand, om de vloeiende structuur te observeren, of van dichtbij, om alle nuances te ontwaren.

Interior Cladding  - flooring large format 32

Groot formaat voor veelzijdige oplossingen

Het grote formaat van Dekton® voor binnenbekleding (3200 x 1440) staat tevens een kleiner aantal voegen toe. Minder voegen zorgt voor een oppervlak dat verder doorloopt; dit aspect is essentieel in interieurs, omdat het de ruimte groter doet lijken.

Door de vlakheid van het product wordt het verlengende effect van het materiaal versterkt, waardoor het omringende interieur een oneindig vlak wordt.

Dekton

Bestand tegen thermische schokken

UNE EN ISO 10545-8

Uitzetting tussen 30–100º

ºC-1

6.5 10 - 6

Vorstbestendig

UNE EN ISO 10545-10

Maximale uitzetting

mm/m

0.1

Gemiddelde uitzetting

mm/m

0.0

Dekton

DIlatación térmica lineal

UNE EN ISO 10545-3

Dilatación entre 30º-100º

0%

Expansión máxima

0.1%

Expansión media

0.2%

Interieurbekleding.
Afwerkingen

Dekton®-afwerkingen verrijken het oppervlak waardoor het een natuurlijker ontwerp krijgt en nieuwe tactiele ervaringen creëert. De afwerkingen creëren een gevoel van diepte.

Ultra Texture
ultra-texture

Ultra Texture

De ultratextuurafwerking biedt een unieke gevoelsbeleving, die de natuur en haar texturen op een uiterst realistische manier nabootst.

Ultramat
ultra-mate

Ultramat

De ultramatte Dekton®-afwerking levert een egaal oppervlak zonder weerkaatsing en biedt visueel gezien een gevoel van oneindige puurheid.

Velvet Texture
velvet

Velvet Texture

Velvet is de nieuwste afwerking voor Dekton®-oppervlakken. Een fluweelzachte afwerking die van ieder design een onbeschrijflijke zintuiglijke ervaring maakt.

XGloss
xgloss

XGloss

De voornaamste kenmerken van de Dekton® XGloss-afwerking zijn de helderheid en zuiverheid, wat hyperrealistische, uniforme, intense kleuren oplevert.

Do you need help with a project?

Get in touch with our specialists for advice

Do you need help with a project?

Get in touch with our specialists for advice

Interior Cladding  - Group 2@1x 1 38

Onbegrensd zagen voor elke kleur en afmeting

Het snijden van de bekleding is een ander esthetisch hulpmiddel geworden voor binnenhuisarchitectuur; door Dekton® kun je met kleuren en maten spelen, dankzij het grote kleurenpalet en de snijmogelijkheden. Dekton® kan eenvoudig ter plaatse worden gepland en past zich aan de ruimte aan.

Dankzij de veelzijdigheid van Dekton® is het mogelijk om een totaalproject te creëren. De klant kan hetzelfde materiaal en/of de textuur gebruiken voor de vloer en het meubilair in dezelfde ruimte.