Geïntegreerde diensten voor internationale projecten - dummy 42

Geïntegreerde diensten voor internationale projecten

Bij Cosentino Group voorzien we in de behoeften van architecten en ontwerpers die inspiratie en informatie zoeken om bouw- en renovatieprojecten uit te voeren. Elk project dat aan ons wordt toevertrouwd via ons verkoop- en servicenetwerk doorloopt verschillende fasen die efficiëntie en veiligheid garanderen:

Geïntegreerde diensten voor internationale projecten - asesor inicial 43

Eerste consult

We beoordelen projectvereisten tot in detail en adviseren over het gebruik van een of meerdere merken (Silestone®, Dekton®, Sensa of Scalea), afhankelijk van de eigenschappen en het soort toepassing: werkbladen, gevels, bekleding of vloeren.

Een Project Manager bestuurt meer dan 15 analyse en implementatie-experts. Er wordt rechtsraadpleging uitgevoerd over de bouwvergunningen, er worden certificaten geregeld en software gebruikt voor het voorbereiden en beheren van plannen.

Geïntegreerde diensten voor internationale projecten - folder 1 45

Offertes en technisch voorstel

Voor elk deel van het project wordt een budget vastgesteld op basis van het eerste voorstel, wijzigingen gesuggereerd door de experts, enige nieuwe ontwerpen en het gebruik van aangepaste kleuren.

Geïntegreerde diensten voor internationale projecten - building 47

Mock-ups en indelingen

We creëren digitale 3D-modellen om de eindafbeelding van het project te presenteren, naast mock-ups of werkelijke prototypes. Op aanvraag kunnen klanten kleurstalen op ware grootte toegestuurd krijgen van de te gebruiken merken in het bouwproces.

Geïntegreerde diensten voor internationale projecten - produccion 49

Productie

Bij Cosentino kunnen we ons aanpassen aan de behoeften en voorkeuren van elke architect, decoratie- en designprofessional, om zo op een persoonlijke manier kant-en-klare projecten te creëren en oplossingen voor elk van de fasen te bieden.

Er werken meer dan 140 medewerkers bij de productie, die hypermoderne zaag- en polijsttechnologieën gebruiken. In de fabriek is er een automatische productielijn voor werkbladen, een andere voor spoelbakken, een automatische wasmachine voor steen en een machine voor afwerkingen.

Meer dan 187 medewerkers werken in de fabriek voor vloeren en gevels, met een automatische lijn die grote tegels maakt van 600 x 600 tot 3.200 x 1.500 mm en een andere automatische lijn voor tegels met afmetingen van 300 x 150 mm tot tegels met een maximale afmeting van de plaat zelf (3.200 x 1.500 mm).

Daarnaast werken er meer dan 140 mensen bij de kwaliteitscontrole van de grondstoffen

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Geïntegreerde diensten voor internationale projecten - logistica 51

Logistiek

Het geproduceerde materiaal wordt verpakt met het oog op minimalisatie van gewicht en omvang per pakket en met inachtneming van de project specifieke afspraken.

Iedere dag verzendt een team van meer dan 170 mensen het materiaal via een geautomatiseerd platform dat is aangepast aan de klantvereisten op het gebied van tijd en volume.

Bij Cosentino hebben we leveringscontracten met de grootste rederijen afgesloten en kunnen we meer dan 150 containers in onze eigen faciliteiten herbergen.

Geïntegreerde diensten voor internationale projecten - cleaning 53

Implementatie en ondersteuning

We adviseren klanten hoe je het geproduceerde materiaal behandelt en vervoert, en bieden installatie-, reinigings- en onderhoudshandleidingen aan, evenals technische ondersteuning voor de toepassing ervan.

Geïntegreerde diensten voor internationale projecten - garanties3 55

Garanties

Vervoersverzekering zodat de perfecte conditie van je bestelling gegarandeerd wordt.

Related Flagship Projects

Lopesan hotel - Costa Melonera Cosentino full 18 31

Lopesan hotel

Málaga University - P1566017 33

Málaga University

Spanish Pavilion_Natelee Cocks

Spanish Pavilion

Lakeside Bank - Cosentino Illinois 4 Facades 23 36

Lakeside Bank

Cosentino Center Zurich - Roandi Facade Neuhaus 1 38

Cosentino Center Zurich

AEC Illuminazione - AEC Illuminazione 7 40

AEC Illuminazione