Binnenvloeren  - dummy 31

Dekton®: Hoogwaardige vloeren voor binnenshuis

Diverse afwerkingen, veelzijdig gebruik en onderhoudsgemak. Dekton® is een geweldige keuze voor hoogwaardige en duurzame binnenbetegeling.

Binnenvloeren  - flooring large format 32

Groot formaat, minimale voegen

Door het grote formaat van 3.240 mm x 1.440 mm wordt het aantal voegen verminderd. Op dezelfde manier wordt door de lage lineaire uitzetting van Dekton® de afmeting van de voegen verminderd tot het minimum.

Door het grote 3.200 x 1.440 mm formaat van Dekton® wordt het aantal voegen aanzienlijk verminderd. Op dezelfde manier wordt (door de lage lineaire uitzetting van Dekton®) de afmeting van de voegen verminderd tot 2 mm, de minimumafmeting. Door de combinatie van minimale afscheiding door voegen en de ongelooflijke vlakheid (superieur aan keramiek) heeft het materiaal een langere levenscyclus en wordt de visuele continuïteit van het materiaal verhoogd.

Dekton

Thermische lineaire uitzetting

UNE EN ISO 10545-8

Uitzetting tussen 30–100º

ºC-1

6.5 10 - 6

Vochtuitzetting

UNE EN ISO 10545-10

Maximale uitzetting

mm/m

0.1

Gemiddelde uitzetting

mm/m

0.0

Dekton

DIlatación térmica lineal

UNE EN ISO 10545-3

Dilatación entre 30º-100º

0%

Expansión máxima

0.1%

Expansión media

0.2%

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Binnenvloeren  - infinite pieces 34

Aangeraden voor projecten met veel belopen ruimtes

Dekton® presteert optimaal in druk belopen vloeren, met vrijwel geen slijtage vergeleken met minder drukke ruimtes, ondanks het enorme aantal voetgangers en lichte voertuigen.

Binnenvloeren  - inside flooring 36

Onbegrensd zagen voor elke kleur en afmeting

De zaagafmeting van de vloertegel is van esthetisch belang in interieurdesign, en wordt met Dekton® ten volle benut. Dit materiaal zorgt voor interactie tussen kleuren en afmetingen, dankzij het grote kleurenpalet en de mogelijkheid om het op maat te zagen.

The tables are designed to be presented in a format where the material stands out because of its size, or in smaller dimensions where the material stands out on account of its quality in detail or texture.

Dankzij de veelzijdigheid van Dekton® is het mogelijk om een `alles-in-één’-product te maken, waarbij hetzelfde materiaal en/of de dikte voor zowel de gevel wordt gebruikt, als voor de plinten en vloeren, waardoor het hele project continuïteit uitstraalt.