DKT3-systeem

Verborgen mechanische hechting met nietjes op interval aan de groef aan de rand van het item

Projecten ontworpen tot in detail. Voor het bereiken van ononderbroken transparante stukken, zijn de trefpunten van ramen en hoeken van kritiek belang voor het nemen van beslissingen over het zagen van stukken of tijdens het ontwerpen van esthetische en functionele bouwoplossingen.

DKT3 modificado. png

Opera is geïnspireerd op het elegante Italiaanse Carrara-marmer en heeft een unieke nieuwe afwerking genaamd Velvet, waardoor het oppervlak fluweelzacht aanvoelt aan bij aanraking. Eenvoudige, lichtgrijze aders zorgen voor meer diepte en verfijning op een zacht-witte ondergrond, met als resultaat een klassieke elegante uitstraling.

Bij het DKT3-systeem worden de stukken aan het profiel bevestigd door middel van verborgen nieten die met tussenpozen langs een doorlopende groef aan de rand van het stuk worden ingebracht, die 3 cm van de uiteinden van het stuk kunnen eindigen, wat de esthetiek en de functionaliteit van de zijdelingse stukken verbetert. Dit systeem is vrij flexibel, hoewel er bepaalde dimensionale grenzen zijn, aangezien het stuk verticaal maximaal 70 cm kan zijn bij een dikte van 12 mm en 100 cm bij een dikte van 20 mm.

In gevallen waar een grotere dimensie benodigd is op de verticale sectie, dient de dikte van 30 mm te worden gebruikt om moeheid tegen te gaan van het gegroefde onderdeel van het materiaal van de bevestiging. Dit systeem is gecertificeerd voor Dekton® voor geventileerde gevels volgens ETA 14/0413 en BBA 16/5346 voor 12 mm en 20 mm diktes, alhoewel het kan worden gebruikt voor andere niet-gecertificeerde diktes.

DKT3-systeem  - 1 1 31

Detail 1. Vertical section

DKT3-systeem  - 2 1 33

Detail 2. Horizontal section

DKT3-systeem  - 3 1 35

Detail 3. Vertical section

DKT3-systeem  - 4 1 37

Detail 4. Horizontal section

1. Dekton® | 2. Roestvrijstalen nietje | 3. Drukveer | 4. Verticaal profiel | 5. Zelfborende schroef | 6. “L”-scheider | 7. Mechanische verankering | 8. Warmte-isolatie | 9. Tochtvierkantje | 10. Draagmuur | 11. Hechting in groef | 12. Aluminium deurstijl | 13. Lijm | 14. Vulling

DKT3-projecten

Met Dekton® kunnen stukken op maat worden uitgesneden, waarbij de verticale limiet wordt vastgelegd en volledige flexibiliteit op het horizontale vlak mogelijk is, waardoor ook een hoge weerstand in de intervalgroef (≥ 670N) wordt gegarandeerd, aangezien dit een ultracompact materiaal is.

Anders dan conventionele keramiek is Dekton® als één enkele vorm ontworpen en geproduceerd, met een uniforme kleur en samenstelling, waardoor het geschikt is voor toepassingen die technisch complexer zijn en een zichtbare oplossing vereisen zonder dat daarbij aan schoonheid wordt ingeleverd.

Santa Barbara

DKT3-systeem  - Santa barbara 39

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Andere bouwsystemen

DKT3-systeem  - 1 DKT 1 100 41

DKT 1

Projects with complex cutting.

DKT3-systeem  - dkt2 43

DKT 2

Projecten met horizontale hiërarchie.

DKT3-systeem  - 4 DKT 4 100 45

DKT 4

Projecten met beperkte middelen.

DKT3-systeem  - 5 DKM 100 47

DKM

Sculpturele projecten van hoge formele waarde.