Projecten met horizontale hiërarchie.

Gecombineerde hechting (mechanisch en chemisch) verborgen in de groef aan de achterzijde van het item

Sculpturele projecten van hoge formele waarde. Voor ontwerpen met gedraaide vormen, of waar verschillende complexe elementen bij elkaar komen en naast hellende, horizontale of verticale elementen bestaan. Het is van essentieel belang een systeem te vinden dat de technische belasting van het gebouw ondersteunt, naast een systeem dat kan worden aangepast aan al deze configuraties.

DKM System  - DKM INSIDE 31

Opera is geïnspireerd op het elegante Italiaanse Carrara-marmer en heeft een unieke nieuwe afwerking genaamd Velvet, waardoor het oppervlak fluweelzacht aanvoelt aan bij aanraking. Eenvoudige, lichtgrijze aders zorgen voor meer diepte en verfijning op een zacht-witte ondergrond, met als resultaat een klassieke elegante uitstraling.

DKM is een systeem van hybride bevestiging (mechanisch ondersteund door chemisch). Het bestaat uit twee hangende profielen (boven en onder) die het materiaal chemisch en mechanisch verankeren, met gebruikmaking van hechtmiddel en een hellende of rechte groef of een kortere of langere lengte aan de achterzijde van het item.

Het resultaat is een metallic onderdeel met een hoek die aan de staanders van de substructuur is bevestigd, waardoor de stabiliteit van het geheel bij zware gewichten wordt gewaarborgd. Hoewel het mogelijk is om verschillende diktes te gebruiken, wordt Dekton® van 12 mm het meest gebruikt vanwege de grote veelzijdigheid, beheersbaarheid ter plaatse, het lage gewicht en hoge mechanische weerstand.

DKM System  - 11 33

Detail 1. Vertical section

DKM System  - 12 35

Detail 2. Horizontal section

DKM System  - 13 37

Detail 3. Vertical section

DKM System  - 14 39

Detail 4. Horizontal section

1. Dekton® | 2. Hangend profiel boven | 3. Hangend profiel onder | 4. Horizontaal profiel | 5. Verticaal profiel | 6. “L”-scheider | 7. Zelfborende schroef | 8. Mechanische verankering | 9. Warmte-isolatie | 10. Draagmuur

DKM-projecten

Dekton® reageert zeer goed op de doorbuigingsspanning van de tractie die wordt uitgeoefend op het materiaal (≥45 N/mm2). Daarnaast is het extreem eenvoudig om mee te werken voor groeven aan de achterzijde van het materiaal (verschillende hellingshoeken,

verschillende verankeringslengtes, enz.), waardoor er speciale ontwerpen kunnen worden gebruikt met gepersonaliseerde vormen of grote afmetingen om de schaal of kleur van de vorm te versterken.

Beyond the wall

DKM System  - Beyond the wall 41

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Andere bouwsystemen

DKM System  - 1 DKT 1 100 43

DKT1

Projecten met complex zaagwerk

DKM System  - 2 DKT 2 100 45

DKT 2

Projecten met horizontale hiërarchie.

DKM System  - 3 DKT 3 100 47

DKT 3

Projecten ontworpen tot in detail.

DKM System  - 4 DKT 4 100 49

DKT 4

Projecten met beperkte middelen.