DKC-systeem

Chemisch structurele hechting van elementen op profielen.

Projecten die zich aanpassen aan verandering. Nieuwe bouwprojecten en gerenoveerde gebouwen moeten zich dikwijls aanpassen aan socio-economische veranderingen, nieuw gebruik of eenvoudigweg de limieten van bestaande structuren behouden of onverwachte vormen van het perceel.

DKC-systeem  - DKC INSIDE 31

Opera is geïnspireerd op het elegante Italiaanse Carrara-marmer en heeft een unieke nieuwe afwerking genaamd Velvet, waardoor het oppervlak fluweelzacht aanvoelt aan bij aanraking. Eenvoudige, lichtgrijze aders zorgen voor meer diepte en verfijning op een zacht-witte ondergrond, met als resultaat een klassieke elegante uitstraling.

DKC is een volledig chemisch hechtingssysteem, waarmee stukken direct aan de ondersteunende substructuur worden bevestigd met structurele hechting en het stuk niet bewerkt hoeft te worden. Met gebruik van een profiel worden twee dubbelzijdige lengtes tape in het midden geplaatst, terwijl twee stroken met een structureel bindmiddel worden toegevoegd aan de rand van het profiel.

Gedurende de installatie houdt het dubbelzijdig tape het stuk op zijn plaats terwijl het bindmiddel droogt. Er kan een veelvoud aan afmetingen worden gebruikt en ontworpen, waaronder stukken die in de fabriek worden voorgeassembleerd. Dit systeem maakt verschillende diktes mogelijk, waarbij stukken van 8 mm dikte populair zijn voor gebruik bij renovaties en herontwerpen.

DKC-systeem  - 21 33

Detail 1. Vertical section

DKC-systeem  - 22 35

Detail 2. Horizontal section

DKC-systeem  - 23 37

Detail 3. Vertical section

DKC-systeem  - 24 39

Detail 4. Horizontal section

1. Dekton® | 2. Bindmiddel | 3. Verticaal profiel | 4. Secundaire scheider | 5. Primaire scheider | 6. Dubbelzijdig tape | 7. Warmte-isolatie | 8. Zelfborende schroef | 9. Breuk van thermische brug | 10. Mechanische verankering | 11. Draagmuur | 12. Aluminium deurstijl

DKC-projecten

Dekton® is ideaal om ervoor te zorgen dat een oppervlak tot tienden van een millimeter vlak en dimensionaal stabiel is, dankzij de ultracompactie bij het productieproces en de verwaarloosbare waterabsorptie (minder dan 0,05%), waardoor absolute controle van de verticale aard van de omgeving wordt bereikt.

Om beweging en "flappen" tussen elementen, die ongewenste schaduwen of imperfecties in de parameter veroorzaken, te voorkomen is het van cruciaal belang om een materiaal als Dekton® te kiezen, dat op de juiste wijze inspeelt op de technische vereisten van het systeem.

Geers Evergem

DKC-systeem  - Geers 41

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Andere bouwsystemen

DKC-systeem  - 5 DKM 100 43

DKM

Sculpturele projecten van hoge formele waarde.

DKC-systeem  - 2 DKT 2 100 45

DKT 2

Projecten met horizontale hiërarchie.

DKC-systeem  - 3 DKT 3 100 47

DKT 3

Projecten ontworpen tot in detail.

DKC-systeem  - 4 DKT 4 100 49

DKT 4

Projecten met beperkte middelen.