DKB-systeem

Elementen worden direct aan de behuizing gehecht

Projecten met een verscheidenheid aan toepassingen. In sommige designs wordt harmonie tussen alle delen van het geheel nagestreefd. Gevels, terrassen, structuur, oppervlakken... allen met een enkele esthetiek en een enkel materiaal dat een uniforme bedekking biedt voor ieder oppervlak.

DKB-systeem  - DKB 31

Opera is geïnspireerd op het elegante Italiaanse Carrara-marmer en heeft een unieke nieuwe afwerking genaamd Velvet, waardoor het oppervlak fluweelzacht aanvoelt aan bij aanraking. Eenvoudige, lichtgrijze aders zorgen voor meer diepte en verfijning op een zacht-witte ondergrond, met als resultaat een klassieke elegante uitstraling.

Het DKB-systeem is een systeem met vaste gevel dat niet beperkt wordt door afmetingen met een gebruikelijke dikte van 8 mm. Ieder stuk wordt direct gehecht aan de behuizing, door een laag betonbindmiddel dat wordt aangebracht met de dubbele kleefmethode op de ondersteuning en de achterzijde van het stuk,

met horizontale en verticale voegen van minimaal 3 mm. In de regel raden we het gebruik van verborgen veiligheidsnieten op intervallen aan, het aanbrengen van groeven op intervallen in de rand van het stuk, en om altijd de geldende plaatselijke voorschriften voor elk project in acht te nemen.

DKB-systeem  - 31 33
DKB-systeem  - 32 35

1. Dekton® | 2. Voegspecie | 3. Verborgen nietje | 4. Betonbindmiddel | 5. Laag specie | 6. Mechanische verankering | 7. Muur

DKB-projecten

Dekton® is het ideale materiaal voor omgevingen waar de precisie van het zaagwerk en de voegen, naast het vermogen verankering te verbergen, bijdragen aan de visuele continuïteit en de algehele zuiverheid van het gebouw.

Aan deze technische bijdragen voegt Dekton® de stabiliteit van kleur aan de buitenzijde toe en hoge bestendigheid tegen chemische stoffen en de stedelijke en industriële vervuiling, waardoor het een vlek- en graffiti-bestendig materiaal is voor een innovatieve en duurzame afwerking van gebouwen.

Casa Alicante

DKB-systeem  - Casa alicante 37

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Andere bouwsystemen

DKB-systeem  - 5 DKM 100 39

DKM

Sculpturele projecten van hoge formele waarde.

DKB-systeem  - 2 DKT 2 100 41

DKT 2

Projecten met horizontale hiërarchie.

DKB-systeem  - 3 DKT 3 100 43

DKT 3

Projecten ontworpen tot in detail.

DKB-systeem  - 4 DKT 4 100 45

DKT 4

Projecten met beperkte middelen.