Distribution  - dummy 31

Internationale aanwezigheid, wereldwijd bereik

De internationale aanwezigheid van Cosentino Group op operationeel gebied groeit gestaag en biedt volledig op maat gemaakte diensten aan steenhouwers, architecten, designers en keuken- en badkamerservices, met een structuur die uw behoeften identificeert en eraan tegemoetkomt.

Distribution  - Cosentino Industrial Park Almería Spain 1 36

De internationale aanwezigheid van Cosentino Group op operationeel gebied groeit gestaag en biedt volledig op maat gemaakte diensten aan steenverwerkers, architecten, designers en keuken- en badkamerservices.

Distribution  - Cosentino HQ Almería Spain 38

Wij zijn een van de meest internationale bedrijven van Spanje, met aanwezigheid op vijf continenten, meer dan 4.000 werknemers en 90% van de omzet op de internationale markt.

Op het industrieterrein Cantoria staan zeven fabrieken: drie voor Silestone®, één voor de productie van grondstoffen, één voor speciale afwerkingen, één voor monsters en één voor Dekton®.

Distribution  - Cosentino Industrial Park Almería Spain 40

We investeren in onze productie-, innovatie-, technologie- en distributieprocessen om onze wereldwijde uitbreiding te bevorderen. Onze vier merken (Silestone®, Dekton®, Sensa en Scalea) vertegenwoordigen een specifiek wereldwijd aanbod aan al onze klanten en projecten en ze zijn gecertificeerd voor de bouw van binnen- en buitenruimtes.

Buiten Spanje hebben we een granietfabriek in Brazilië en 12 zaagfabrieken voor keuken- en badkamerwerkbladen in de Verenigde Staten.

Distribution  - Cosentino City Madrid 42

Uniek bouwkundig model: Cosentino Centers en Cosentino City. De 122 business- en verkoopunits zijn het speerpunt van onze internationale expansie en zijn opgedeeld in 108 Cosentino Centers, 11 Cosentino Cities en 3 Hubs of logistieke centrums die de distributie in de Verenigde Staten en Australië verzorgen.

Be inspired by Cosentino City’s worldwide network

Distribution  - Cosentino Centre Switzerland 44

Professionals kunnen de materialen hanteren en de nieuwste trends en innovaties ontdekken, naast het creëren, definiëren en visualiseren van hun projecten in een digitaal formaat, met gebruik van virtuele en augmented reality-toepassingen.