dektonSlim0

Een ultrafijn formaat voor groots denken.

Dekton Slim  - 01 Cosentino Dekton Slim HERO 31

Alle innovatie en kwaliteit van Dekton®, maar nu in een ultralicht formaat. Eenvoudige installatie en ideaal voor het bekleden van muren en meubilair.

Door de technische eigenschappen van het nieuwe formaat van ultracompacte oppervlakken is het materiaal nog veelzijdiger, waardoor het kan worden aangepast aan elk project voor keuken- of badkamerbekleding.

Dekton Slim  - 02 Cosentino Dekton Slim HERO 33

Grotere maat, minder voegen.

Maximale weerstand tegen vocht met minimale voegen in het lichtste Dekton®®-formaat.

Dekton® Slim is ideaal voor badkamers en biedt een bekleding die zeer goed bestand is tegen vocht en vlekken. Een hoogwaardig product dat onderhouden kan worden met slechts een vochtige doek.

Het grote formaat van 3.200 mm x 1.440 mm bedekt grote oppervlakken, waardoor een ruim aantal voegen en dus ook vuil wordt vermeden.

Dekton Slim  - 03 Cosentino Dekton Slim thickness 35

4 mm dikte.

De meest verfijnde en lichtste Dekton® ooit gemaakt.

Met Dekton® Slim zijn we erin geslaagd om onze mogelijkheden voor interieurbekleding nóg veelzijdiger te maken; toepasbaar voor zowel wanden als voor alle soorten meubels, zoals tafels, laden en kasten. Dankzij de minimale dikte staat Dekton® centraal in keukens en badkamers.

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Do you need help with a project?

Neem voor advies contact op met onze specialisten

Dekton Slim  - 04 Cosentino Dekton Slim Cut to Size 37

Op maat snijden. Eindeloze designopties.

Door het lichte concept en het scala aan mogelijkheden heeft het alles een stuk gemakkelijker gemaakt. Door zijn dikte kan het snel en eenvoudig gesneden worden. Aanpassingen kunnen ter plaatse worden gedaan met gereedschappen voor keramische tegels.

Dekton Slim  - 05 Cosentino Dekton Slim Easy Installation 39

Eenvoudige installatie, extreem gemakkelijk.

Door Dekton®'s grote formaat, het snijgemak en lichte gewicht (10 kg/m2) is installatie extreem eenvoudig. Dekton® Slim kan op de originele ondergrond worden geplaatst zonder complicaties.

Breng de benodigde aanpassingen ter plaatse aan en installeer het binnen recordtijd.

Dekton Slim  - 06 Cosentino Dekton Slim Storing 41

Het opslaan en vervoeren van Dekton® was nooit eenvoudiger.

Het nieuwe Dekton® Slim, dat vijf keer lichter is dan de andere Dekton® diktes, is makkelijk op te slaan en te transporteren. We hebben een systeem met beschermende frames ontworpen die minder massief zijn, toegankelijker en extreem licht, waardoor de platen verticaal kunnen worden opgeslagen en veel gemakkelijker te vervoeren zijn.

We hebben nu twee verschillende verpakkingen: 5 platen en 10 platen.