Apartment in El Raval
PMAA Arquitectos
Barcelona, Spain
PMAA Arquitectos turns an attic compressed by inner courtyards into an infinite space.

Located on the top floor of a multifamily building in Barcelona’s Raval neighborhood, this apartment is divided into two spaces with different programs by a circulation core and the courtyards that surround it. One of them, a room facing the street, is both a kitchen and an informal family room. The other one, four times larger, presents a fluid layout where living room, bedroom, and bathroom are integrated into a series of parallel walls. The porticoed rear facade serves to give the project a logical structure. The couch, bathtub, bedroom, shower, and dressing room all find their place on a soft green carpet. These two main spaces are joined by a mirror volume that makes the privacy of the bathroom infinite, while the bathroom becomes intimate in the infinity of the reflection.

Apartment in El Raval  - 01 raval 30
© José Hevia
Apartment in El Raval  - 02a raval 32
© José Hevia
Apartment in El Raval  - 03 raval 34
© José Hevia
Apartment in El Raval  - 04a raval 36
© José Hevia
Apartment in El Raval  - 06 raval 38
© José Hevia
Apartment in El Raval  - 08a raval 40
© José Hevia
Apartment in El Raval  - 011 raval 42
© José Hevia
Apartment in El Raval  - 05 raval 44
© José Hevia

Contactez-nous !

Si vous souhaitez recevoir un échantillon gratuit ou des conseils personnalisés, veuillez remplir le formulaire.