Dongziguan Villager´s Activity Centre
gad x line + studio
Fuyang, China
Connecting neighbors around a communal space where they can hone their creativity and find their own space in a natural way.

In an affordable housing development located in Fuyang, the team forming gad+line + studio has developed a communal space that is halfway between closed premises and open-air interstices. Climate-control elements and natural materials – such as the hemp in the roof or the double-curve bricks used for the base – combine to create a complex which is contemporary while strong on local techniques and typologies the users are familiar with, helping them feel part of a traditional community.

Dongziguan Villager´s Activity Centre  - 01 fuyang 30
© Zhao Yilong
Dongziguan Villager´s Activity Centre  - 03 fuyang 32
© Zhao Yilong
Dongziguan Villager´s Activity Centre  - 06 fuyang 34
© Zhao Yilong© Zhao Yilong
Dongziguan Villager´s Activity Centre  - 05 fuyang 36
Dongziguan Villager´s Activity Centre  - 011 fuyang 38
Dongziguan Villager´s Activity Centre  - 08 fuyang 40
Dongziguan Villager´s Activity Centre  - 09 fuyang 42
Dongziguan Villager´s Activity Centre  - 010 fuyang 44
Dongziguan Villager´s Activity Centre  - 04 fuyang 46
© Fan Yi

Contactez-nous !

Si vous souhaitez recevoir un échantillon gratuit ou des conseils personnalisés, veuillez remplir le formulaire.