Case Study

Erittäin kestävä ja aistikas keittiö

Vivian Valpuri Nick

Vivian Nick - @vivianvalpuri Dekton Entzo 3 51
Vivian Nick - @vivianvalpuri Dekton Entzo 9 53

Sijainti

Helsinki, Suomi

Materiaali

Dekton

Väri

Enzo

Määrä

3 m²

Valokuvaus

@vivianvalpuri

Architecture

Vivian Valpuri Nick

Käyttötarkoitus

Työtaso, keittiösaareke

End date

2020

Paksuus

20 mm

Dektonin eleganssi yhdistettynä pastellinvaaleanpunaiseen

Vaikuttaja ja luova toimija Vivian Nick rakastaa ruoanlaittoa, joten hän halusi tuoda keittiön keskipisteeseen äskettäin hankkimassaan asunnossa Helsingin Kalliossa. Alkuperäisessä huoneistossa oli jo kaunis keittiösaareke, mutta Nick halusi uudistaa sen täysin luodakseen persoonallisemman ja omaperäisemmän huoneen omaan makuunsa. Pastellin vaaleanpunainen väri tuo lämpöä avoimeen tilaan, kun taas Dekton Entzo luo voimakkaan esteettisen vastakohdan marmorikuvioinnin eleganssin ansiosta tinkimättä materiaalin erinomaisesta suorituskyvystä.

”Kunnostetussa keittiössä on Helsingö Dusty Rose -kaappi ja messinkiallas, joka sopii yhteen hanan ja kaapin kahvojen kanssa”, kertoo Nick. ”Halusin työtasoa ja roiskesuojaa varten jotain, jossa on kivikuvio ja luonnollinen ilme. Mielestäni hiekanvärinen kvartsi sopi hyvin keittiön muihin väreihin”, hän kertoo.

Vivian Nick - @vivianvalpuri Dekton Entzo 4 55
Vivian Nick - @vivianvalpuri Dekton Entzo 1 57

Kullanvärisen kuvioinnin voima

Tutustuttuaan Cosentinon moniin mahdollisuuksiin esittelytilassa ja nähtyään kaikki värivaihtoehdot Nick valitsi tyylikkään Dekton Entzon. Erittäin aidonnäköinen ja luonnollinen väri jäljittelee Calacatta Gold -marmorin kullanvärisen kuvioinnin satunnaisia muotoja. Täydellinen viimeistelyvalinta, joka sopii yhteen muiden tähän unelmakeittiöön eloa tuovien materiaalien kanssa.

Tunteisiin vetoava tila

”Keittiö on minulle tärkein osa asuntoa, sillä pidän ruoanlaitosta ja samalla siististä tilasta, jossa kaikki säilyy paikallaan”, kertoo Nick. Tälle tilalle löydetty ratkaisu välittääkin sen järjestyksen ja rauhan tunteen, jota hän halusi tuoda esiin. ”Kaunis keittiö parantaa koko asunnon tunnelmaa ja ilmapiiriä. Olen erittäin tyytyväinen värien ja materiaalien valintaani”, hän lisää.

Täydellinen kestävyys

Estetiikka ei ollut ainoa syy Dektonin valitsemiseksi työtasolle ja roiskesuojaksi. Materiaalin tekniset ominaisuudet vaikuttivat myös valintaan, sillä ne sopivat ihanteellisesti näille työpinnoille helpon puhdistuksen ja huollon ansiosta. Lisäksi alhaisen huokoisuutensa ansiosta Dekton on tahrankestävä materiaali, joka kestää erinomaisesti myös naarmuja ja korkeita lämpötiloja.

”Halusin työtasoa ja roiskesuojaa varten jotain, jossa on kivikuvio ja luonnollinen ilme. Mielestäni hiekanvärinen kvartsi sopi hyvin keittiön muihin väreihin.”
Vivian Nick

Vivian Nick

Tässä projektissa käytetyt Cosentinon materiaalit

Entzo---Detalle

Entzo

DEKTON

Projektiin liittyviä tapaustutkimuksia

Vivian Nick - Tiina Gefwerts summer home in Hanko Finland 1 1080x1023 1 31

Vapaa-ajan koti Hangossa vanhan talon ullakolla

Vivian Nick - DSC 2306 33

Skandinaavis-kalifornialainen koti, jossa on valoisa ja tyylikäs keittiö

Vivian Nick - @vivianvalpuri Dekton Entzo 1 1 35

Vivian Nick

Vivian Nick - image6 800x1200 1 37

1960-luvun mieleenpainuva keittiö

Vivian Nick - I 45 Spring 002 39

Integrated Aesthetics

Vivian Nick - Costentino Continental Towers 51 41

Continental Towers

Vivian Nick - RSY 38M EXP EMOCEAN Sundeck 02 43

Emocean by Rosetti Super Yacht

Vivian Nick - 01 05 Interiores Pabellon 0002 45

Finca Madre Vieja

Vivian Nick - Cosentino Lasky Home 16 47

Chicago Residence

Vivian Nick - JAM KOLEKTYW WORKPLACE MEETING ROOM 03 49

Liquid Sky furniture by JAM KOLEKTYW

Ota meihin yhteyttä!

Jos haluat saada ilmaisen näytteen tai räätälöityä neuvontaa, täytä lomake.