Apartment in El Raval
PMAA Arquitectos
Barcelona, Spain
PMAA Arquitectos turns an attic compressed by inner courtyards into an infinite space.

Located on the top floor of a multifamily building in Barcelona’s Raval neighborhood, this apartment is divided into two spaces with different programs by a circulation core and the courtyards that surround it. One of them, a room facing the street, is both a kitchen and an informal family room. The other one, four times larger, presents a fluid layout where living room, bedroom, and bathroom are integrated into a series of parallel walls. The porticoed rear facade serves to give the project a logical structure. The couch, bathtub, bedroom, shower, and dressing room all find their place on a soft green carpet. These two main spaces are joined by a mirror volume that makes the privacy of the bathroom infinite, while the bathroom becomes intimate in the infinity of the reflection.

© José Hevia
© José Hevia
© José Hevia
© José Hevia
© José Hevia
© José Hevia
© José Hevia
© José Hevia

Request a visit from a Cosentino representative

If you would like to receive a free sample or tailored advice, please fill in the form.